Ahoj, jsem s přítelem již několik let a problém je v tom, že já před ním měla i jiné sexuální partnery a on přede mnou ne. Ze začátku to pro něj nebyl problém, ale čím jsme spolu déle, tím častěji ho to trápí. Často si mě s nimi představuje a bolí ho to. Také ho trápí to, zda vydrží být celý život věrný. Má chut"" vyzkoušet sex i s jinýma, ale zároveň o mě prý nechce přijít a počítá se mnou prý na celý život. Přemýšleli jsme tedy, zda by neměl jít např. do night clubu a zkusit to i s jinou, ale nevím, zda to pomůže a zda to náš vztah neohrozí? Můžete mi prosím poradit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.