Ok, představila jsem si, jak by mi bylo, kdyby měl důležitý projev KS a za zády by se mu smál kdokoli. Tak bych si řekla to samé. Protože by znevažoval někoho, koho si vážím, stejně jako si vy vážíte Zemana a obdivujete ho.Takže chápu vaše rozhořčení. Ale protože jsem na druhé straně hřiště, můj názor na oba dva zůstává stejný.Vy byste ho taky nezměnili, ne? Vidím to tak, Zeman tento významný okamžik shodil a zneuctil sám svými útočnými a obvinujícími výlevy, které se k takové situaci hodí asi tak stejně jako následný smích KS. Takže jsou si kvit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.