Přidat odpověď
Tak já jsem si vzala svého prvního partnera se kterým jsem chodila od 15 let, vzali jsme se v 21 letech, kdy jsem čekala první dítě. Během té doby máme děti zři. Já byl vždy ta věrná, chápává , tolerantní manželka. Manžel cca po 10 letech manželství začal vyrážet s kamarády na víkendy kamsi, nepídila jsem se po tom. Poslední 2 roky se trhl úplně , jezdil si sám na víkendy , měl spoustu zájmů , fotbal, posilovna atd a manželku to přestlo v 38 letech bavit. Tak si našla milence, rozvádí se , bydlí jinde a je moooc spokojená. Doporučuju zažít sex ještě s někým jiným, protože to co prožívám ted s nynejším pertnerem je něco nádherného.
Jinak manžel asi milenky měl , ale já se po tom nikdy nepídila, spíš mě štvalo, že si žije jako samostatná jednotka a rodina je bůhví na kterým místě. Jo, pěkný barák, zahrada byla, ale nedával mi ani peníze ke konci, takže pro mě nejlepší řešení. Náš vztah s manželem , byl totální odcizení dvou milujících se lidí. Ted si jdem každý svou cestou , nelituji v nejmenším. Je mi 38 let.
Předchozí