"Pro mě ti, co nevolili knížete, neznamenají nic extra - prostě nevolili nikoho, ale ti, kdo k volbám šli a volili Zemana (ať z důvodu volby menšího zla nebo proto, že se z něj svíjej rozkoší), se opravdu, vědomě či nevědomě, ztotožnili se lží a zlem.
Stali se z nich lidé, kteří jsou za jistých okolností ochotni tolerovat sprostou lež a vulgární, buranskou filosofii...
Oni o tom často nevědí, ale pak jde o hloupost nebo neschopnost předvídat a vidět věci do hloubky"
binturong, možná bys konečně měla pochopit, že toto je TVŮJ NÁZOR, nikoli obecně platná pravda. ať si o tom myslíš cokoli, tak ostatní lidé mají nárok na názor jiný a fakt to není důvod, abys z nich dělala slabomyslné ubožáky nebo lidi se špatným morálním kreditem
například já nejsem nadšená ani ze zemana ani z knížete, a přesto mi tu opakovaně dáváš takovou sodu. pravděpodobně jsme pochopila proč - dělám si srandu z tvé modly
jenomže já si dělám srandu ze spousty věcí, které nemohu ovlivnit, a to hlavně v reálu, ne jen tady na diskusích