| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teď má podle mě jen jednu, před rokem to byla jiná, ale i od téhle jsem viděla nějaké smsky..ale nebyly to takové jako před rokem..usoudila jsem, že to s tou první ukončil, teď má jinou, ale s tou první se pořád nějak vídají...Co nemůžu překosnout je, že po tom prvním úletu mě prosil, škemral, že chce být jen s námi, že chápe, že mu nevěřím, ale že bude čekat, až zase bude mezi námi vše ok...a ani ne po roce znovu to samé, a to mi lhal do očí, že s nikým nic nemá, že když jednou šlápnul vedle, tak to neznamená, že furt lítá za sukněma. Tohle mi řekl předevčírem večer a já ráno našla ty smsky s tou novou...No, a například ted volal, je v práci, ptal se, jak jsme se měli se synem celý den a že s námi chce jet zítra k pediatrovi ( jedu tam jen kvůli potvrzení do školky ). Dnes ráno jsem chtěla, aby se k celé situaci vyjádřil - nevypadlo z něj ani slovo..nic, nesypal si na hlavu popel, nic nepopřel, přiznal se, nic mi nevysvětlil..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.