Jo, věřím mu. Znala jsem ho. Vyprávěl mi i o tom, že jeho otec léta podváděl jeho matku a jak ho za to nenáviděl (přesto ho dochovali až do smrti) atd. Věřím mu - věřila jsem mu. Říkal mi to, když už babička nežila. Stejně jako o svém dětství a o válce a tak. Myslím, že většinu těch historek neznají ani jeho vlastní děti. Ty měsíce před jeho smrtí byly fascinující. Strašně se mi po tom stýská.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.