Zajímavý, jak tu někdo, kdo je sám plný zášti a dává to tady najevo už dost dlouho ukazuje na jiného člověka s tím samým argumentem - že je plný zášti.
Vybavuje se mi přirovnání o trnu v oku bližního a trámu ve vlastním oku.
On by si každý měl zamést před tím vlastním prahem, jestli do druhého náhodou neprojektuje něco, čeho je sám plný.
Když se tady skloňují pořád ty ušlechtilé myšlenky a idey u protistrany, tak by bylo na místě konstatovat, že stoupenec ušlechtilosti v sobě neživí neustále zášť. Ano, skutečně ušlechtilí lidé dokázali odpustit i těm, co zavinili jejich strašně utrpení.
Tady se někdo rádoby "užírá" pseudokřivdami, ale přitom tvrdí, že je sám stoupenec sluníčkového pozitivismu a láááásky a pravdy.
Logické argumenty než on je zlej a zlej a zlej a já s ním neka.. tady totiž nenaznívají. Když nebudu brát cizí myšlenky kopírované bez nějakého většího ladu a skladu z googlu.
Nehledě na to, že mě "baví", jak se lidu vždycky předhodí nějaký obětní beran, vytvoří se kolem snahy ho skolit kouřová clona a lidi se zabývají neškodnými tématy a opomíjejí témata důležitá.
Úroveň římského plebsu v amfiteátru, jen sofistikovanější.