Přidat odpověď
O té Zemanově nenávisti k novinářům jsem si dneska přečetla v Parlamentích listech.
Článek je od Jiřiny Šiklové, taky podepsala tu petici.
"Miloš Zeman již několikrát veřejně prohlásil, co bylo primárním důvodem jeho nesnášenlivosti vůči médiím. „Syn se jednou nešťastně zamiloval a před dveřmi své milé tehdy spáchal jako medik demonstrativní sebevraždu. Vzal si nějaké prášky v odměřené dávce, aby se mu nic nestalo a doufal, že to milá ocení a vrátí se k němu. Nestalo se tak. Novináři, co to vypátrali, napsali, že syn Miloše Zemana spáchal sebevraždu kvůli politickým postojům svého otce. V tu chvíli jsem si říkal, že platí ono středověké přísloví, že novináře je třeba vyhubit ohněm a mečem a ruiny počůrat a posolit. Syn David mi tehdy napsal dopis, že když si tento článek přečetl v Lidových novinách, tak chce sebevraždu spáchat doopravdy. Pak se ztratil z obzoru a to byly nejhorší tři dny mého života. Nevěděl jsem, jestli se opravdu nezabije. Zhruba z této doby se datuje má nenávist a pohrdání českými novináři,“ zdůraznil kdysi pro ParlamentníListy.cz."
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Hochu-to-ses-moc-nepredved-Jirina-Siklova-k-projevu-Zemana-265756
Předchozí