No to je právě to, o čem jsem psala - vydrží ve smyslu zkažení se aerobními bakteriemi, ale je tam riziko botulismu - to nezáleží na tom, jeslti se do toho hrabe, naopak tím hůř, pod neporušeným sádlem je dokonale anaerobní prostředí.
Právě ze zakrytí masa a uzenin sádlem znikl starý název "klobásový jed"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.