Přidat odpověď
jak píše delete, je to hodně i geneticky.. a i třeba o stravovacích návicích před dietou
já teď držím už 4 týdny sebekoučink - no držím, už předtím jsem jedla zdravě.. ale zjistila jsem, že mám špatný poměr sacharidů a bílkovin, ale protože ať dělám co dělám tak se prostě na ideální poměr nedostávám... tak mi kila jdou velice pomalu dolů, za 4 týdny mám dole cca jen 3kg - jako chtěla jsem dolů tak 5 a nepotřebuju to nijak surně.. nejsem žádný tlusťoch, jsem spíš svalnatá... ale prostě se líp cítím když mám64,65 než 70, co jsem měla..
dietu týden po mě začala držet moje mamka.. která má za tři týdny dole 3,5 kg a to proto, že se teď hlídá a předtím jedla doslova jako kanál..a ona necvičí a já k dietě ještě mám spoustu fyzické zátěže, jednak mám tři malé děti a druhak pracuji fyzicky
ona třeba snědla na posezení 20dkg škvarků - což má energetický příjem přes 7000 kj a teď při dietě má jen 5.000 Kj a já jedla úplně normálně
ale moje tělo na to aby rychleji hublo, tak jedna potřebuje kvalitní spánek - to se mi už 6 let nedostává a druhak potřebuje očividně víc bílkovin..
taky mám dny.. kdy nemám takměr žádnou zeleninu - sebekoučink počítá pouze zeleninu - ovoce počítá jen na kalorie, a jindy zase mám třeba třičtvrtě kila.. zeleniny...
Předchozí