Rozhodla jsem se hubnout - tak tyhle diskuze sleduju. Tak strašně málo jíte - já bych chcípla - opravdu. Zjistila jsem, že skutečně musím dodržet tříhodinové odstupy mezi jídly, jak to přetáhnu, chytne mě vlčí hlad. Že musím pravidelně pít. Ale jím oproti Vám hrozně moc. snídaně: 2 ks toho tenkýho tvrdýho chleba - ten cereální - na to buď odtučněný tvaroh, nebo kuř. šunka svačina: jedno jablko plus na zajedení jedna nebo dvě sušenky bebe oběd: 150 gr. kuř. masa nebo 200 gr ryby plus 350 gr. zeleniny syrové nebo pečené - syrový je víc - opticky svačina: stejně jako dopolední svačina večeře: stejně jako oběd nebo 1x týdně studený salát zeleninový plus 2 vař. vejce K obědu 1x týdně můžu mít 150-200 gr. lososa. Toho jídla je opravdu hromada - čaj, kafe - nesladím. Přílohy zatím nemůžu, prý časem, tak jsem zvědavá, jak si zvyknu na zmenšování porcí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.