| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moniko,
to máš pravdu, mně bylo taky docela dobře, než jsem se doktorům dostala do rukou. Jenže jsem potřebovala jakési doporučení a paní doktorka je tak aktivní, že dbá na preventivky...no raději jsem poslechla, abych byla za "spolupracující pacientku" a to dobrozdání dostala. :-)
Dokonce i ta gastroskopie byla fakt zbytečná, jak jsem jaksi dopředu tušila, ale co by člověk neudělal, aby neztratil důvěru doktora...chjo.

Ledviny jsem vyšetřovat nebyla, nic nenasvědčuje tomu, že by nefungovaly.
Moji rodiče měli oba chorob více, tak kdybych měla oběhat všechny odborníky, co jich oni měli, tak nestihnu nic jiného. ~;)
To vážně.
Jen pro ilustraci ty nejvážnější-
nádor slinivky
rakovina plic a mozku
nádor na ledvině
prasklé žaludeční vředy
revma
artroza
dna
zánět dvanácterníku
a ta anemie, léčená transfuzemi, která nakonec díky nízké imunitě přispěla k předčasné smrti mámy.
To si člověk nesmí tak brát, že by měl mít vše po rodičích.
Ale asi tu ještě chci být, když to řeším, no.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.