Přidat odpověď
Celkem zábavné je přečíst si ohlasy od jiných.
tak u mě Čssd skončila :-D. když jim zvedne preference Dientsbier, tak ho potopěj jen proto, že si stojí ze svejma názorama. Jsou to soudruzi a v klidu se nechaj podporovat komančema. hnus..
Nejhorší důsledky zvolení Zemana se začínají záhy projevovat. I pro pravicové voliče je tohle paradoxně jeden z nejhorších dopadů - zastydnutí čssd = brzda jakéhokoliv progresu v ČR.
Jinými slovy, Sobotka loutkovej panák. Zeman se prakticky vrátil do čela ČSSD a Dientsbier, jediná možnost pro změnu, odstřelen. Je to tak?
Totální šaškárna. Všechno už bylo dávno domluveno. To ten slet mohli udělat na facebooku a výsledek by byl stejný. A Dienstbier byl kvůli Milošovi dobře odstřelen. Holt starý páky mají sílu....maně mě napadá Kryl - a v kruhu tupých hlav dlí - Veličenstvo kat
Čím dál víc mě ČSSD utvrzuje v tom, že může přijít i horší vláda, než je ta současná a že to celkem reálně hrozí.
Výsledky voleb vedení ČSSD jasně ukazují, proč je na tom česká politika tak špatně. Očividně ani v ČSSD nejde o ideje, ale o zákulisní vlivové politikaření. A Dienstbier, holt, za sebou neměl žádnou vlivovou skupinu.
Proto pro ozdravení politiky je nutné omezit vliv politických stran - protože očividně neslouží ke generování idejí, ale jako technický aparát k udržování moci.
Atd. v podobném duchu, fakt tragédie.
Předchozí