Bydlíme v malém činžáku. 4 mladé rodiny,nadstandardní vztahy, děti všechny v rozpětí 5-9let. Jaro, léto, podzim trávíme na společné zahradě, opékáme, "kecáme", pohlídáme si děti. Taková "bytová idyla".
Jedna z rodin má čerstvě narozené, 2měsíce staré miminko. Manželský pár je velmi pohledný, takový "Ken a Barbie". Dnes, když u nás byla na návštěvě jejich starší, 8mi letá dcera, měla opuchlé oči. Ptala jsem se jí, co se JÍ stalo. Prý tatínek má novou paní, maminka o tom už ví, ona (dcera) paní zná, byla u ní párkrát s tatínkem, lechtali se všichni v postelůi....atd, atd. Potud se to bohužel stává. Ale!!! "Ken" je realiták, před 14ti dny říkal, že prodal byt v našem domě nějaké slečně... A před chvílí mi maminka (sousedka) holčičky řekla, když zjistila, že malá nám všechno vyzvonila, že zjistila, ŽE NOVÁ SLEČNA, MAJITELKA BYTU V NAŠEM MALÉM, POKLIDNÉM, IDYLICKÉM DOMĚ, JE MILENKOU JEJÍHO MUŽE.
Je ten chlap normální?? Doposud jsem myslela, že jde o celkem normálního až rozumného chlapa. celkem chápu, že nějak nedomýšlí, co se bude dít jeho nevěrou v rodině, ale dohodit milence byt v domě, kde žije i jeho vlastní manželka s dětmi (a z toho mimino).
Zkuste mi prosím přiblížit, co se v hlavě takového člověka mohlo odehrát, jsem úplně mimo já, morálka společnosti, nebo je to prostě jen dement, který nemá obdoby? Jdu ven, ale pokud se příspěvek objeví, ráda si počtu. Je mi líto manželky, dětí a jsem pekelně na.sr. na toho člověka, neb milenka nepochybně bude rovněž používat společnou zahradu-jak na to reagovat, sakra?