Téměř dvouletá vydrží několik hodin s tatínkem nebo s babičkou, ale ptá se po mně. Přes noc ji nikdy nikdo nehlídal- pokud s manželem někam vyrážíme tak hlídá moje maminka nebo sestra a jdeme až když malá spí. Jinak usínala zatím dobře kdekoliv, pokud tam jsou její lidi-já, manžel, sourozenci.
S babičkou nebo manželem by to klidně pár nocí ustála, nikým jiným (krom sestry) bych ji tak dlouho hlídat nenechala včetně své tchyně, je moc hodná, ale je ten typ co by zapomněl dítě nakrmit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.