Přidat odpověď
zaujalo mě název článku, taky máme ten problém, jenže já to nesuším počůrané na topení, ale peru a to i několikrát denně.Ono to pak smrdí a to nepřidá ani dítěti, když ostatní děti ví, že smrdí.A nebudu sem psát, že co si o tobě myslím, že si, když za to malého mlatíš a ještě se nám tu tím chválíš.Osobně bych rozbila obličej tobě.
Jinak pro normální maminky, které mají tento problém a neví co s ním, tak existují nefro poradny, psychologové, atd.Dítko by si to po sobě mělo uklidit (sundat, dát do prádla, vlézt do vany, sprchujete vy,obléct čisté věci) a hlavně by mu za to nemělo být nadáváno, spíš ho podpořit, že to bude dobré a že to zvládnete spolu a pořád se ptát, jestli nechce čůrat a pokud je už starší ne před kamarády.Ztrapněním ho ničím nedosáhnete.Chce to trpělivost, protože pokud nikde není problém viditelný, je to možná nedozrálý nervový systém a může to trvat do 10 a víc let.Ta trpělivost je důležitá, protože dítěti to pomáhá a vím o čem mluvím, taky jsem řádila, když jsem přepírala už 4 pokakané trenky za den, takže to počůrávání není až tak hrozné.Nepatláte se v hovínkách.:) Rozčilovala jsem se jak čert, ale ne před dítětem.Zanadávala jsem si před partnerem, ten to snese a nedělá mu to stresy.
Předchozí