| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Innoo, víš co, ty si gratuluj, že jsi (možná) podědila geny po svých předcích a (možná) budeš v 70ti jura. Já tuhle hezkou vyhlídku bohužel nemám, mí předkové byli v 70ti buď mrtví a nebo v invalidním důchodu. zatím se utěšuji tím, že o své zdraví více dbám a jsem v velší kondici než oni (chacha). jediná výjímka je můj táta, ten do 70ti ještě pracoval. Nicméně, jak se říká - dokud udržím křídu a moč, od tabule mě nedostanou. ~d~jen je otázka, jak dlouho udržím~;)
ještě bych tě závěrem upozornila, že někteří lidé pracují tak těžce fyzicky (nakonec ale i psychická práce může být podobně vyčerpávající - že už hlava nic nepobere), že v 70ti opravdu svoji práci vykonávat nemohou~d~ nakonec i některé přispěvatelky tady o tomto psaly - a u mladších osob než je 70.
plánovat všem lidem bez ohledu na pracovní náplň a nebo na zdravotní či rodinný stav pracovní proces nejméně do 70ti let (to mi vypočítala kalkulačka pro moje děti - já jsme na tom "královsky" - můžu jít asi v 66 - to byla většina mých předků jiýž po smrti) považuji za opravdu daleko za čárou.

řekla bych, že důchodce, kteří na tom nejsou zdravotně dobře venku moc nepotkáš a s holemi na nordic walking už vůbec ne~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.