Přidat odpověď
Obleceni neprodavam, daruji, protoze nejsem ochotna kvuli par korunam delat fotky, premerovat trikrat jedno tricko, abych se pak dozvedela, ze by si to treba i kupujici vzala, ale za 10 i s postovnym /zkusenost me kamaradky, popisovala dost barvite/.
Na klucici veci mam kamaradku s o dva roky mladsim synem, takze tam to lifruju vzdycky kdyz z toho vyroste, na holcici mam kamosku, co ma sestru s dcerou presne o rok mladsi nez mam ja, tak to taky predavam hned a nezabira mi to misto. Nic za to nechci, protoze cenu, ktera by odpovidala te porizovaci, za to stejne nedostanu a prodavat tricka po dvacce mi prijde hloupe, radeji to daruju a pak mi prijde roztomile, kdyz treba vidim povedomou bundu a mikinu na tom kaomoscinem snovi.
Nechala jsem si tady jen par tech nejhezcich kousku, ani nevim proc, po synovi uz jsem je nedavno darovala kamaradce, co ma cerstve mimi, s tema dcerinyma se zatim rozloucit neumim, ale vim, ze az se nekde v mem okoli narodi holcicka, dam ji to, ale u nas se rodi ted porad sami kluci.
Předchozí