| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, souhlas. Miminkovského oblečení jsou všude fůry. Horší je to s většími věcmi od vel.128 a víc je to hrůza a děs. Jinak já věci po Cipískovi neprodávám, mám mladší bezdětnou ségru, tak to schraňuju pro ni, ale taky v koutku duše doufám, že třeba i já bych ještě jedno... ~f~
A je pravda, že ve větších velikostech mi toho moc nezůstalo, ono potom ty děti z toho tak rychle nevyrostou jako miminka a Cipísek než ze všeho stihne vyrůst, tak to naprosto odrovná. Občas pro něj něco nakoupím na aukru, když potřebuje něco na lítačku a sety nekupuju nikdy. Nechci mít doma fůru hadrů, který neunosí. Obávám se toho, že ze setu bych vybrala pár kousku a co s tím zbytkem pak? Vyhodit?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.