| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Filantropus, mám/resp. měla jsem to obdobné (jsem moment na MD a očekávám narození 2. potomka~s~) s tím rozdílem ovšem, že jsem nikdy:

- neměla nikoho, komu bych předala/odevzdala/přenechala prvorozeného (vyjma mm, který je plně zaměstnaný a vytížený a synka si začal třeba ze školky brát až tak kolem 4 a 3/4 roku...)
- neměla nikdy žádnou uklízečku atp.
- denně máme a vždycky jsme více méně měli teplé večeře (pokud si někdo vyloženě nechtěl vzít studenou, vždycky bylo v lednici mnou navařené jídlo, které se dalo ohřát), protože moje dítě prostě namazaný chleba (dodnes!!) nepozře...

- pracovala jsem od čerstvých 3 let dítěte na plný úvazek, školka 3 pr*ele daleko opačným směrem, než je cesta do práce~n~ (nejrychlejší cesta z práce do školky 45min se 3 prostředky MHD~n~~8~, sláva byla, když mm nepotřeboval auto a poslední, tedy 3. prostředek jsem za něj mohla vyměnit) a pak ještě cesta domů - to už jsem se nehnala, ono taky s prckem se jinak chodí, než když jdu sama, že... a když jsem to vzala ještě přes Alberta, tak to bylo na další hodinu - tak 10-15 min v šatně, 20 min pěšky do krámu, pak 15 min pěšky na bus, zbytek čekání na bus a cesta domů)~d~
- tím, že jsme se nedostali ani do jedné ze školek u nás v okolí, nemohlajsem ani využít vyzvedávací pomoci kamarádek, které měli dítko ve školkách u nás (ta naše byla prostě daleko - přes 2 městské části)

jo a ten dort? - to já vyrábím doma sama (v noci, kolikrát až do 2 do rána...), páč mám prostě pocit, že ty ode mne jsou nejlepší ~z~- mmch. juniorovi pořádně jiný dort než ten ode mne (příp. od mé mamky) nechutná~d~ a já to pro něj udělám s láskou a moc moc ráda!

Mě přijde, že se vlastně děsně máš, holka... že jsou na tom některé maminy ještě hůř, než ty...~5~

Já ráno jsem vstávala před šestou, abysme kolem 7-mé vycházeli a já to, s vyplazeným jazykem, stejně nestíhala na 8-mou do práce (chodila jsem tak 8:05, 8:10, to prostě nešlo stihnout, když synkova třída otevírala až v 7:30)

Si zpětně říkám, jak jsem to mohla ty 4 roky vydržet!....!!!~7~

Teď už je to těžká pohoda - synátorovi je 7,5 - školu máme 5 minut pěšky od baráku (což si fakt děsně užívám!!! a vnímám jako nebetyčný luxus obzvlášť teď, co jsem doma), navíc +- na cestě do práce... jen se 2 zastávky na metro (které bych jindy jela busem) prostě dojdou pěšky, ale není to zas tak daleko...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.