Já peču z celozrnné jemně mleté žitné mouky a jsou měkké hned a i přirozeně hnědé, netřeba je dobarvovat a taky mám dobrý pocit, že jíme i jinou mouku než pořád pšeničnou. Recept je na sáčku od mouky - jemně mletá celozrnná žitná od PRO-BIO a fakt doporučuju přesně tuhle "jemně mletou" - koupila jsem kdysi jinou celozrnou žitnou a nepomohlo ani přepocívání v sítku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.