Přidat odpověď
Stekno četla. Nejde ani tak o délku, jde o to, že i když píšeš sáhodlouze, neodpovídáš na otázky, se kterými si nevíš rady. Neodpověděla jsi ani teď. Přehlédnout jsi nemohla, zahrnuto v jiné odpovědi to není. Diskutovat nechci, protože tento týden mám moc práce a nemám kdy se zabývat jen tím, co ty sama uznáš za vhodné a co máš naučeno, když zároveň opomíjíš důležitá fakta, která svědčí proti vaší nauce. Tedy znovu si pročti můj příspěvek a dej mi odpověď k odlišnosti textů mezi vaší biblí a ostatními Biblemi. Vyzvala jsem tě, abys sama porovnala, když píšeš, že máš výběr Biblí doma ke studiu. Je-li to pravda, jak si vysvětluješ odlišnosti? Která Bible má v sobě Pravdu a která je zmanipulovaná? Věř mi, že tvoje odpověď zbytečná nebude, přečtu si ji. A jestli odpověď nemáš, alespoň přemýšlej a hledej Pravdu sama. Ze špatné a nepravdivé Bible by v devatenáctém století nikdo neudělal pravdivou. Špatný strom nevydá dobré ovoce. Na špatném základě nevystavíš stabilní dům. Tedy nutně musí být původní text správný a ten si někdo svévolně upravil a předkládá dalším lidem, čímž je uvádí v nepravdu. Tomu se potom nedá věřit, na takové bibli nejde stavět a takové učení nevede ke spáse.
Předchozí