Ahoj, kvalitní brýle mají v každé optice podle mého ale s cenou je to horší. Všude je jiná, ale nikde levná, proto já už většinu věcí, které jdou, nakupuji přes internet a u brýlí tomu není jinak. Cena je tam skoro o polovinu levnější a brýle jsou tam stejné, jako v kamenných obchodech. Podívej se na optiscont.cz a uvidíš sama. Můžeš si tam brýle virtuálbě vyzkoušet pomocí své fotografie. Nebo je možné v několika čekárnách u očních lékařů si brýle přímo vyzkoušet. Já už mám odtamtud dvoje brýle a jsem snima maximálně spokojena :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.