| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jo právě s tím strašením.. to já taky nedělám, prsotřední autiska by právě nešla, hned by jí nic nebylo, i přesto, že stav by byl na umřítí, to stejný nejmladší

nejstaršího nestraším, jen třeba minule ho bolelo v krku od úterý, v čt jsme šli k dr, nikde nic nenašla, udělala kompletní vyšetření, jen že je trošku prochladlej, ve výtěrech nic, tak doma.. v noci měl čtyřicítku, ale další dny dobré, v neděli byl jako rybyčka, vysadili jsem ibalgin a v po už byl nachystanej do školy a že už ho zase bolí v krku, tak mu říkám,že buď škola nebo dr (trošičku jsem zapochybovala a říkala si, esi si nechce ještě jeden den dáchnout (ale máme domluvu, že to mi říká narovinu - že mu nic není, jen by si rád odpočinul) no ale on že k dr (doktorů se taky dost bojí) a já mu říkám a je ti jasné, že tě zase čeká výtěr z krku (to je pro něj nejhorší vyšetření) a on jo, ale mě v tom krku bolí.. nakonec z toho byl zánět dutin jako prase 10dní antb, týden jsme chodily na anemizace na nosní a celkem byl doma dva a půl týdne.. a další dva nesměl cvičit..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.