Přidat odpověď
jo právě s tím strašením.. to já taky nedělám, prsotřední autiska by právě nešla, hned by jí nic nebylo, i přesto, že stav by byl na umřítí, to stejný nejmladší
nejstaršího nestraším, jen třeba minule ho bolelo v krku od úterý, v čt jsme šli k dr, nikde nic nenašla, udělala kompletní vyšetření, jen že je trošku prochladlej, ve výtěrech nic, tak doma.. v noci měl čtyřicítku, ale další dny dobré, v neděli byl jako rybyčka, vysadili jsem ibalgin a v po už byl nachystanej do školy a že už ho zase bolí v krku, tak mu říkám,že buď škola nebo dr (trošičku jsem zapochybovala a říkala si, esi si nechce ještě jeden den dáchnout (ale máme domluvu, že to mi říká narovinu - že mu nic není, jen by si rád odpočinul) no ale on že k dr (doktorů se taky dost bojí) a já mu říkám a je ti jasné, že tě zase čeká výtěr z krku (to je pro něj nejhorší vyšetření) a on jo, ale mě v tom krku bolí.. nakonec z toho byl zánět dutin jako prase 10dní antb, týden jsme chodily na anemizace na nosní a celkem byl doma dva a půl týdne.. a další dva nesměl cvičit..
Předchozí