| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

culíku, tu hlavu nepodceňuj!!! - podle mne to vypadá dosti typicky na migrénu (bolest hlavy, následné zvracení, spánek, pak je o.k.). Ale ta četnost, to je síla!
Být tebou, nechám ho pořádně proklepnout. Ta borrelioza mu ty migrény mohla klidně nastartovat.

Já mám doma taky prvňáka - migrenika - migrény má od svých čerstvých 5-ti let~6~~n~. Než jsme se k té diagnoze dopracovali, trvalo to skoro rok - vůbec mě nenapadlo, že takhle malé dítě může mít migrénu - já ani manžel migrény nemáme, nicméně podědil to ob generaci - po mé mamce.
Nakonec se (po 1,5 roce od diagnozy migrenosní cefalea) zjistilo, že má vysoký tlak, který byl pravděpodobně také spouštěčem migrén. No a ten vysoký tlak byl způsoben poškozenou ledvinou. Teď je půl roku po operaci a ač tedy ledvinku se podařilo zachránit i když plně funkční už zřejmě nikdy nebude, ten vysoký tlak mu díky tomu, že je zjizvená, už zřejmě zůstane (a tedy i léky na něj). Nicméně četnost migrén se od operace rapidně snížila - od 3-4 migrén za měsíc na 1-2 za 2 měsíce~g~, což je vážně úžasný!!!~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.