No až do včera jsme s ním spala což je u mě tak že stejně člověk spí na jedno oko a doktor když mě viděl tak jsme to probrali a včera prvně spal sám... akorát ho hlídám než usne a je s ním pokojíčku ségra.
Nějak mi to přijde horozný, ale ve srovnání s čekání na CT jestli na mozku není něco co tam nemá být a mohlo záchvat způsobit je to "pohoda" to bylo fakt hrozný čekání a člověku jede hlavou všechno....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.