syn je televizní maniak, moct, čumí pořád. já telku zapínám na chvíli dopolko, když jdu uklízet, ale nemilosrdně vypínám po cca hodině (za což mě tu jistě mnohé ukamenují) a jde se mnou dělat třeba oběd, nebo něco spolu. kdybych byla fit, je to taky o něčem jiném, nemluvě o počasí. ještě že objevil kouzlo dinosaurů a tak poslední měsíce vystačí s občasným dokumentem či pohádkou o dinosaurech a pak s tím vyžije týden, kdy přehrává scénky z toho co viděl, vylepšuje je atd. teď momentálně jsou dinosauři chudáčci, protože viděl dokument o ,,pálí-kámen,, (vyhubení dinosaurů meteoritem) a tak je zchraňuje, vraždí a nechává na ně ,,pálí-kámen,, spadnout... jinak bych už taky nevěděla co s ním. kreslení ho baví, jen když vrazí tužku mě a diktuje si, co mu mám nakreslit (dinosaury) a modelína jen když mu modeluje tatínek (dinosaury) nebo ji žere.
doufám že s teplem to bude lepší, nemluvě o tom, že je pro mě už náročný být bez výtahu a upínám se k jeho zprovoznění jak k svatýmu příslibu, takže někdy ta telka je nevyhnutelná.
podotýkám, že u nás nikdy televize neběží ,,jen tak,, jako kulisa, nemám to ve zvyku ani já ani chlap, max tak večer si pustíme hudební kanál. filmy si většinou stahujeme a koukáme na noťasu, ale myslím, že je to vliv tchýně, která ho systematicky od miminka učila koukat na televizi a vymýšlela co by se mu mohlo líbit, takže začla krtečkem, pak teletubies a teď je to lolek a bolek. ona má neuvěřitelnou radost, když sedí jak pecka a kouká se a ,,je hodnej,, což v tomhle případě je pro mě stejné jako být duchem zcela mimo