Riziko botulismu by mě od toho odradilo - určitě bych se takto nepouštěla do zavařování pokrmů pro děti. Je to potřeba sterilovat frakcionovaně, tj. myslím 16-24 hodin po prvním zavaření to zopakovat a pak nejlíp ještě jednou. Je to proto, že spóry Clostridií, které přežijí první var, v mezidobí vyklíčí a promění se ve vegetativní formu bakterií. Bylo tu už více diskuzí na toto téma, vyhledej si je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.