| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žluťásku,
no jsou i děti, které tohle samy od sebe neudělají, bez ohledu na to, co cítí....mám jen dvě ze čtyř, které občas přijdou s obrázkem, ty druhé dvě to prostě "neumí". Pak je fajn, když se naučí, že jsou příležitosti, kdy se něco takového obvykle dělá a je na nich, jestli té příležitosti využijí....
Kdybych to brala jen podle toho, jak často některé dítě napadne mi obrázek "zlásky" donést, tak by to vypadalo, že mě má rádo jen jedno a jedno tak nějak váhá ~l~. Pro mě má dárek vyrobený ve společně ve škole ke Dni matek od té jedné minimálně stejnou váhu, jako deset obrázků "jen tak" od jiné....protože ta první se to musela naučit, musela překonat určité potíže spojené s výrobou, musela tak trochu překonat sama sebe...ta druhá to má v sobě a dělá to proto, že ji samotnou to těší, dělá to mimo jiné i pro sebe a to se všechno dělá mnohem snáz....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.