Je to čistý. Po odečtení nákladů...za celý rok 72 345 Kč. Loni byla asi o tisíc korun vyšší. Vedlejší to mám určitě, hlásila jsem to hned po nástupu do práce,kterou mám jako hlavní činnost a vím, že tam chtěli nějaký extra papír. Já vím, že zálohy nějaké platit musím, neboť nemám zase tak malý příjem,abych nemusela platit vůbec, ale proč je ta částka vyčíslená jako za hlavní činnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.