| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Míšo pojišťovna to schválila bez dotazů, VZP na to má sedm dní. Nedodávali jsme nic dalšího (žádné papíry od alergoložky atd). Jen poukaz od pediatry.

Časově, já bych asi brala ten červen, v tom květnu bylo to počasí ještě dost nestálé, ale i tak jsme si to užili. Rozhodně nám nijak extra nepršelo, ale jeden víkend byla hodně zima.

Co se jídla týče, vařil tam vynikající pan kuchař, my jsme byli moc spokojení, chutnalo nám vždycky. Neměli problémy s přidáním. Balíček je třeba nahlásit den dopředu a nachystají ti pro dítě na celý den, případně i pro tebe, ale já vždy nahlásila balíček dětem a sobě odhlásila, snědli jsme co bylo a případně něco přikoupili.

Pokoj se sociálkou si můžeš vybrat, jsou o něco dražší, ale ta pohoda za to stojí. Já byla se 3 dětmi a i když jsem je musela oblíkat na každé jídlo, byli jsme raději na budově Škola, kde jsou pokoje se sociálkou a kuchyňkou. Pro mě to bylo spíš o tom, že bych těžko řešila roční mimino a utírání zadků na druhé straně chodby ;)

Co se financí týče, už si přesnou částku nepamatuju, byl tam se mnou na víkendy i manžel, takže za to jsme něco připláceli i za jeho jídlo, takže to bylo něco okolo 12 tis? Asi, ale fakt už nevím.

Děti to snášely v pohodě, celkem rychle tam zapadly, byla nás tam taková celkem příjemná parta, ne moc lidí a děti pouze s doprovodem, takže v pohodě. Rozhodně nebylo žádné já chci domů, protože tam měli maminku, zábavu a tatínka na víkend, výlety ;)

Co se paní doktorky týče, je dole ve Špindlu, dobelhala jsem se tam i s bolavým kolenem a kočárem, byla poměrně v pohodě (řešili jsme tam synův problém s okem). Auto nutností není, sama s šestiletou určitě zvládnete do města dojít, nakoupit se dá dole ve Špindlu (cca 10 minut pohodlné chůze) nebo nahoře nad ozdravovnou je bezva restaurace U Medvěda (kafe, zmrzky atd). Když mi bylo nejhůř (manžel měl auto, aby za námi mohl dojíždět), pohlídaly mi sestry děti a domovník mě odvezl do Vrchlabí na chirurgii s kolenem, takže na všem se s nimi dá domluvit, fakt je tam prima osazenstvo.

Paní uklizečka za tuším 10 Kč vypere (jedna pračka), za další 20 to hodí do sušičky nebo jsou tam sušáky (kolíčky s sebou).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.