děti od synových 3 měsíců spí sami v pokojíčku, v 8 zalehnou, někdy se přijdou ještě napít, ale prostě jsou v pokoji a máme volný večer... babičky celkem fungují, s našima bydlíme v baráku, takže jsou u nich často... ale třeba na dovolený, kde jiné hlídání není manžel nějak předpokládá více akce, tak koupelna, apod.. ale jak říkám, děti jsme si naučily docela slušně usínat.. radši v noci vstát než mít odloučené lože...
a hlavně - já jsme prohlásila, že manžel je otec stejně jako já matka a holt když bude dítě řvát, bude vzhůru i on anebo se budeme střídat.. no před 1. dítětem nějak nevěděl jak s tím naložit, ale dcera byla v pohodě, tak to bylo dobrý a kluk je taky v poho, to jen poslední dobou se furt chtějí mazlit, jak jsme hodně v práci, chtějí se mě užít aspoň v noci a furt "otravují" a tulí se.. jak je manžel na nioční, spím s nima v posteli (mají letiště) a jsou přitulený oba celou noc a je klid...
nikdy jsme neměli problém se sexem, čas jsme si udělali vždy, při nejhorším vyšleme babičku na prochajdu.. manžel jí to i na tvrdo řekne "vem si děti, chceme se milovat.. dlouho"