Elíláma, no právě.....proto to píšu...všechno musí mít svůj řád......jakoby rozvrh hodin.....na minutu přesně.....co jsem si tak u dětí všimla hrozně to pomáhá......jako by měli svoje hodiny....
takže stejně vstávali....stejně usínali.....a vvečer jsem to nastavila přesně za sebou.....a spát se chodilo na minutu přesně.....pokud brečeli.....pohladit...NESVÍTIT JE PODLE MĚ HODNĚ DŮLEŽITÉ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.