aachje, jestli reaguješ na mě tak je to trochu mimo, já psala, že chyba je na obou stranách - vlastně na všech třech, i maminka má svůj díl
jinak zavírat dítě mi přijde naprosto neadekvátní a to mám už 6 ti leté zkušensoti s dítětem s ADHD a hraničním AS, což je občas dost nářez, hlavně na nervy pečující osoby... ale nikdy sem ji nezavřela nikde kde by se bála, pokud se uklidnovala zavřená v pokoji, šla tam dobrovolně a ani v koutě neklečela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.