| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Archcibo, gratuluju!!!
Beat, kdyby se jednalo o 5 km, tak bych si možná Tvou registraci vzala :-)
Přiznám se, že jsem ještě žádnou knihu o běhání nečetla ... budu to muset napravit.
Už nevím, kdo se to tu ptal, taky nejsem nikde zaregistrovaná, vedu si své zápisky v excelové tabulce (ze stažených dat z Garminu) a hecuju se sama.
Včera jsem měla plánované volno, dneska jsem běhala, ale šlo to ztuha. Je možné, aby jedna noha běhala lehce a druhá ne? Já to tak dneska cítila, levá běhala "sama", u pravý bolel zadní stehenní sval a trochu kyčel. Připadá mi to divné, protože když mě bolej svaly, tak na obou nohách, ne jenom na jedný. Zatím to tak mám poprvé. Může to být neuvědomělým větším zatížením jedné nohy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.