Přidat odpověď
Báro, moc děkuju za všechny informace.
To se tu právě snažím zjistit, jestli by se to denní dalo zvládat. Do práce chodit musím, takže zřejmě nedalo, v mém případě.
Ale to kombinované Brno zní dobře. Já koukala na jejich web a tam to vypadalo, že prezenční se děje v Aj i v Čj, kdežto kombinované jen v Čj, protože ty rolety, které si tam rozbaluješ, tuhle kombinaci nedovolily, vždycky tam skočila kombinace buď prezenční - čj i aj nebo kombinované - jen čj.
Jestli se můžu ještě zeptat - ty píšeš o konzultacích pětkrát za semestr a zároveň o návštěvách jednou za 14 dní, mohla bys to ještě rozepsat? Kolikrát bych tam musela jet řekněme za semestr? A které dny?
A dá se s tím nějak hýbat, nebo jsou termíny naprosto pevně dané? Ptám se proto, že ten poradenský kurs, který dělám, je víkendový a není tam možnost náhrady. Bojím se, aby mi to nekolidovalo.
Jinak myslíš, že tomu fakt 30 hodin týdně dáš, ty osobně?
Hrozně ráda slyším, že je to dobrá škola a tak vůbec - jako úča jsem k ostatním učitelům hyperkritická a nemůžu se toho zbavit, taky mi hrozně klesá motivace, pokud mám pocit, že ten člověk není úplně tip-top. A to je věc, který bych se chtěla zbavit. :)
Předchozí