Přidat odpověď
"Pokud obě použijeme Boží slovo bez toho aniž bychom ovlivňovaly jeho výklad našimi myšlenkami měly bychom se obě dobrat pravdy. To je fér, ne?"
Tohle tu probíhá už v několikáté diskuzi a mnoha příspěvcích. Poslední diskuze jsou přeplněné odkazy. Připadá ti, že se tu férově dodiskutovalo ke zdárnému konci? Že se všichni shodli na JEDINÉ A SKUTEČNÉ PRAVDĚ? Nikdo to tu tak necítí. Samotné odkazy bez vlastních slov a bez vysvětlení, jak textům rozumíme, tu nic nedokážou a nikoho nepřesvědčí ani o Pravdě, ani o omylu. Vy si ve svém společenství vysvětlení dáváte. Na tohle vám tedy chybí odpovědi? Že by se ve vašem učení vyskytla díra? Klidně si odpovědi v Bibli najdi, to je žádoucí, nechci, aby sis něco vymýšlela. Ale vysvětli mi Biblická slova tak, abych je pochopila. Já neznám do důsledku vaše učení a chci se s ním seznámit, když tu tak vytrvale píšeš, že jen u vás je pravda. Prostě chci ve vašem učení najít odpovědi na moje otázky. V našem učení jsem je našla, ve vašem nikoliv. Proto mě skutečně zajímá vaše vysvětlení.
Předchozí