| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

lilo,mam kluka a curani nam jde krasne, pocuranou celou koupelnu nemam~t~ a to chodime nad umyvadlo pravidelne a uz se tam i vykakal. prvni mam holcicku a v tomhle to s nehodama asi vyjde na stejno, teda aspon u nas. zkousej dal, me treba maly kaka (skoro 99%)pri kojeni, ale trvalo mi asi tri dny, nez mi to doslo. uvidis, ze jak to budes zkouset, tak ty signaly sama uvidis. ja treba kdyz si s malym povidam, tak mi staci ze tak zrudne a vetsinou je to to ono. samozrejme to funguje jen kdyz na nej koukam~t~ jinak musi zaplakat. samozrejme muze zaplakat i z jineho duvodu, ale za zkousku to stoji, kdyz nebude chtit zrovna curat ci kakat, tak treba taky da vedet, muj je nad nocnikem v klidu, ale kdyz se mu vylozene nechce a je to neco jineho, tak se tam strasne vrti a rve jest vic~t~
a presne vzbudi se ze spani, dam ho vycurat a on spi zase dal... jen nevim, tvuj chlapecek uz je asi trochu starsi, tak nevim jestli to takhle nefunguje jen se spavyma novorozencema~p~ jinak holky tady mely odkaz na tenhle nocnik:
http://www.branakdetem.cz/miska-pro-bezplenkovou-komunikacni-metodu.htm

a kam vsude a jak se da kakat a curat je dobre videt na youtube, zadej si "elimination communication" a neco ti to najde pro inspiraci~R^

jinak nad nocnik ho klidne dam i po nakojeni, sedim za nim, takze zadama a hlavou je opreny o me (ma ted 6 tydnu, tak uz je trochu pevnejsi) a casto si tak i odbrkne, tak to mame casto vice veci najednou~t~ kaka pri kojeni, brka pri curani, je prost efektivni~b~

a sluni mas pravdu, taky mi prijde, ze je tech plin nekdy vic, nez bezne - zes mi na zacatku psala, ze ti to pripada jako honeni za usetrenim pliny, tak vidis, ze to tak opravdu neni~t~~t~ kdyz clovek prevlika pri kazdem ucurknuti, co by v pampersce ani nezaregistroval~d~ takze nazev bezplenkovka mi taky prijde vtipny

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.