Manžel bude taky dělat domeček pro Barbii.Moje představa je něco takovýho,ale bude tam víc přepážek,musí být na kolečkách aby se dal lehce posunout od zdi.Chtěla bych tam i funkční světla a zvonekú snad to na baterku njak půjde a garáž pro auto by byla taky dobrá.Nakreslený to přesně ještě nemám.Líbil by se mi tam dřevěný nábytek ale to by bylo srahý tak mám už taky ěco plastovýho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.