| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rasalo, no pohybuješ se na šikmé ploše, ale máš tři děti, tím to zachranuješ, takže Tě s diskuse nevykopneme ~t~

Slyšela jsem o tom, že děti se často s příchodem sourozence dostávají do regrese a nejčastěji právě tím, že se začnou zase počůrávat. Já se toho hodně bála u Elišky, když se narodil M., ale naštěstí se to nestalo. U Matěje se bát nemusím, protože se stejně počůrává, jedině by se mohl začít zase pokaďávat.
Ale i já na M. pocituju, že se s novou situací pere, od té doby, co se Zuzka narodila je hrozně divokej, rozjetej a na jakýkoliv ne (třeba že se u Zuzky neskáče, nemůže do ní štouchat, nebo jí praštit...) reaguje smíchem, nejvíc ho rozesměje, když se mu snažím fyzicky zabránit, tak to má úplný záchvaty. A také nám od té doby večer špatně usíná, přitom on byl před tím se spaním na jedničku.Byl zvyklý, že ho držím za ruku a jsem u něj, ted držím v náručí Zuzku nebo kojím, za ruku ho sice držím, ale občas musím pustit a úplně nejlepší je, když zrovna Zuzka pláče nebo potřebuje pozornost, tak to je pak veškerý uspávání v loji. Eliška naštěstí usne většinou hned.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.