Neměla jsem opravdu v pravém slova smyslu trauma, ale pořád mě určité věci mrzely a myslela jsem na to, že měly být jinak... a spravila jsem si "chuť" až druhým porodem, který byl úžasný a 100% v režii pouze mě a miminka... takže jsem pak nějak přestala řešit i ten první. Ale asi to není moc dobrá rada. V horších případech doporučuji klidně i psychologa, ale nejlépe nějakého, který s tímto umí pracovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.