A jak je to učí? To by mne velmi zajímalo. Jinak pokud si dítě něco zničí (a zejména schválně), tak to prostě nemá. Kdyby si moje dítě systematicky ničilo oblečení a obuv (nemyslím běžné opotřebení a zašpinění, tam to beru naprosto bez mrknutí oka), tak bude mít jednu sadu ze sekáče, a konec. Spolužáci nespolužáci. Dokud se k tomu nezačne chovat slušně. Ale hlavně mi přijde podstatné to řešit tak nějak od začátku. Tomu současnému stavu u kamarídky taky něco předcházelo. Nšjak to začínalo...
No ale pokud je kamarádka "přespříliš" háklivá, můž být toto i reakce dětí na její "úchylku".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.