Já se právě nikde nedohaduju, ani se neptám toho doktora, přijde mi to takové nezdvořilé a už tam chodíme řadu let. A těch třicet korun není moc (i když jestli tam budu denně docházet měsíc...), ale překvapuje mě, že v nemocnici mi ještě mnou zaplacený poplatek koupený přes automat vrátili, když jsem jim dávala kupon. A tady si vždy o poplatek řekne. Doklad za něj nedává, ale to mi asi nedal nikdo nikdy. Možná se to ani nedělá.
U praktické platím při nemoci vždy jen jednou, u zubaře jsem platila posledně jen při vstupní prohlídce, pak mi nadvakrát trhal osmičky a za to už nic nechtěl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.