| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prvňákovi také podepisujeme, ale už jsem určitě něco nepodepsala a paní učitelka to nijak neřešila, máme velké štěstí na velmi vstřícnou a rozumnou učitelku, je velmi oblíbená dětmi i rodiči.
Starší dítě na druhém stupni ale takové štěstí nemá, narazil bohužel ve dvou předmětech na opačný extrém, který bazíruje na podpisu u každého prdu. Nepodepsala jsem projekt z dějěpisu, na 2 stránky A4 (vytištěné na tiskárně doma u PC) + nějaké fotografie. Fakt mi přišlo divné mu do toho čmárat. A výsledek - projekt jako by nebyl. Prostě ho musím podepsat, jinak existuje vážné podezření, že se na něj dítě vyfláklo a vypracovalo a vytisklo si ho podloudně o přestávce ve škole nebo na záchodě ~q~ Podařilo se mi pouze s paní učitelkou vydiskutovat, že mu projekt dodatečně přijala (po mém podepsání) a pětku škrtla. Přesvědčit ji o tom, že takovýhle úkol je přece naprosto zjevně domácím dílem se mi však nepodařilo. Kluka jsme tedy naučili můj podpis, je jednodušší. Asi to není výchovné, ale nevím jak jinak bojovat proti demagogii.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.