| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sam, moje dcera (13 let) meri 151 cm, vahu radsi ani uvadet nebudu. Pravda je, ze ma opozdeny kostni vek o cca 2 roky. Takze pokud jejimu telu je 11 let, je uplne prumerne vysky a to tvoje dcera tedy take. Ja mam 169 cm a manžel dokonce 190 cm, ona by pry mela mit plus minus jako ja. Telesnou pubertu zatim neresime, menstruaci neresime a ano, nektere jeji kamaradky vypadaji jak jeji matky:-) Navic hraje basket! Vzhledove je jeste naprosta holcicka, drobounka, proste puberta jeste neprisla a pry můžeme byt jeste 2 roky v klidu. Bude rust a vyspivat pozdeji, ostatni holky se uz vicemene v rustu zarazi, zatimco ona poroste. Pokud roste stale ve stejne krivce a nema nejaky velky propad, myslim, ze muzes byt v klidu. Jedina vec, která mi na tom vadi je ta, ze treba obcas chce a nalakuje si nehty, ted ji kamaradka prvne namalovala rasy a k jejimu vzevreni se to proste nehodi, strasne se mi to nelibi a vypada to tak nejak nepatricne:-) Zase chapu, ze ma vek na to zkouset i podobne veci krom kazdodenniho driblovani s micem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.