| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, Lassie, že jsi na to kápla. Hrozně mu záleží na tom, aby nebyl v očích různých lidí za mizeru, včetně rodičů, sourozenců, atd. Takže vymýšlí takové věci, že jsem se kdysi před deseti lety škaredě podívala a v něm to zůstalo, a proto si našel milenku. Prostě podle něj bych měla být ráda, že je tak ohromně zodpovědnej. Mám na něj dnes hroznej vztek!
Já prostě nemám povahu jen tak se přes něco přenést, takže mu to nedokážu říct v klidu. Ten vztek a emoce neukočíruju. Přitom on je jak sfinga, emočně pořád na nule (i dřív, když jsme ještě žili jako normální rodina). Moji rodiče ho mají hrozně rádi, protože je hodnej, všude je odveze, všechno zařídí, nakoupí. Rodiče (moji i jeho) jsou pro něj na prvním místě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.