Předesílám, že v Turnově jsem nerodila, ale mnoho mých kamarádek ano. Z jejich zkušeností vím, že péče je v Turnově opravdu na dobré úrovni a k rodičce se personál pěkně chová. Z informací tady na stránce bych však pochopila, že mi bude umožněno rodit přirozeně, třeba tak jak tomu je ve Vrchlabí, ale to není pravda. Jsem až trochu pobavena tím, jak si tu pan primář buduje "image nemocnice". Moje kamarádka přijela do turnovské nemocnice již krátce před termínem porodu a požadovala vyšetření, protože od rána necítila pohyby miminka. Službu měl pan primář, který se jí zeptal, jestli chce v Turnově rodit, když mu řekla, že uvažuje o liberecké nemocnici, tak ji odkázal na vyšetření tam. Kamarádka tedy opravdu odjela a vyšetření dopadlo naštěstí (i pro turnovského pana primaře) dobře. Dobře vím, že o tomto případu se v nemocnici mluvilo, protože pan primař začal okamžitě sepisovat zprávu a vytvářet si alibi - co kdyby něco. A na závěr - řada maminek říká - do Turnova ano, ale kéž by měl službu někdo jiný než pan primař a říkají to i rodičky z řad turnovského zdravotnockého personálu. Jo, a nezapomeňte si do materiálů k porodu napsat titul, o takové se pan primař stará lépe.
Předchozí