Ja by som sa skor snazila zistit co jej skutocne vadi na manzelovi. To ze sa nedorozumie s niekym kto je inak skromny, nenarocny a nijako nerusivy mi ako dovod nepozvat ho k sebe pride divne. Hlavne ak je to tvoj manzel a chodite do roka na par dni. Takze by som sa mamky jasne opytala co jej vadi... je cierny? smrdi? je hlucny? obchytkava ju? dlube sa v nose alebo v inych otvoroch? robi bordel? pije?...nech povie normalny dovod a nech ta neprivadza do trapnej situacie, ze Ty budes manzelovi vysvetlovat, ze ho tvoja mama nechce vidiet lebo si s nim nemoze pokecat pri babovke.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.