Přidat odpověď
Palečku,
ze všeho nejdřív bych si ujasnila, CO je ve vašem případě skutečný problém.
Jestli opravdu jen to, že byste se "nevešli", nebo jestli rodiče nemají Tvého muže rádi.
V prvním případě vidím jasné řešení - vysvětlit manželovi situaci (rodiče už se cítí na vpád x lidí do svého soukromí staří, tak půjdeme do hotelu a k rodičům budeme chodit jen na návštěvu).
Ve druhém případě bych se to snažila vykomunikovat hlavně s maminkou, manžela z toho pokud možno vynechat, a postavila bych se 100% na jeho stranu. Když si to představíš opačně, kdyby se jednalo o jeho rodiče a jejich nechuť k Tobě, tak bys asi taky byla ráda, kdyby se Tvůj manžel bez zaváhání postavil za Tebe.
Bydlení v hotelu bych zvolila i v tom druhém případě, ale řekla bych rodičům "tohle je můj partner, jsme rodina a buď nás přijmete oba nebo ani jednoho". Kdyby se rodiče jevili vstřícně a i já bych chtěla být hodně vstřícná, tak bych se snažila, abychom tam netrávili úplně všechen čas i s manželem (jak už tu padlo, bylo by možné jim tam nechat děti a vyrazit jen sami dva, nebo tam zajít na kafe jen já sama a manžel s dětmi by byl v hotelu), ale nikdy tak, aby on se cítil odstrčený.
Předchozí