| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám trochu podobnou situaci - mamka mi naznačila, že když přijedeme s manželem (a to je Čech a s našima se dorozumí), tak z toho má strašné nervy. Je fakt, že manžel je v některých věcech dost "náročný host", protože se těžko přizpůsobuje (např. on je zvyklý jíst oběd ve 12 hodin, naši obědvají, jak jim to vyjde - od půl jedné do půl třetí kdykoli.
Já si na to zvykla, že oběd dělám na dvanáctou, muž je totiž diabetik a potřebuje mít dost pravidelně stravu... Ale mamka - jak na to není zvyklá - tak z toho má nervy.
A je tam pár dalších věcí. Takže jsem to musela s mužem řešit.
Rodiče jsou moc rádi, když přijedeme a když jsem tam já a dcera (ta mladší - protože ta starší u rodičů bydlí už trvale, studuje v Brně VŠ), tak je vše v pohodě. Takže já třeba s dcerou přijedu v pátek, jsme u našich týden a muž přijede další týden v sobotu, je tam do neděle a pak se společně vracíme domů. Muž to pochopil, nemá z toho problém - já jsem ve školství, mám více dovolené, takže mohu takto být třeba 2x během prázdnin u našich týden a on nás "vyzvedne" během víkendu.
Víkendové návštěvy během šk. roku mamka zvládá, připraví si vaření dopředu, aby neměla třeba nervy, že jí hovězí maso do 12 nezměkne.....
Mimochodem - je jí 87 a tátovi 88, takže si myslím, že mají vzhledem k věku nárok na svůj klid....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.